*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 4-Dec-2006 07:42 Email | Share | Bookmark
National Zoo...

Nila keldai.. barula Haziq tau beza keldai & kuda..
Tingginya zirafah tu...
Kontrol macho.. padahal takut dgn bangau tu..
Haziq posing sorang2 coz Rafiq takut kat gajah tu..
Me with d boys..
Taufiq demam masa ni.. tu yg tak bermaya je..
Posing kat luar je, malas nak masuk dlm tu..
Kali ni Haziq lak takut dgn patung singa tu..
Ni kura-kura ke penyu??
Nampak tak org utan kat blakang tu??
Rafiq kepenatan.. "nak sikit air tu"...
Rafiq tgh asyik tgk unta.. maklumla tak penah tgk depan mata..
Panas gilerrr ni.. posing punya pasal, ok je..
Rafiq dah takde mood nak posing.. keletihan yg teramat...
Ok.. time to go home.. Taufiq pun dah tertido tu..
3rd time Haziq pi zoo.. masa mula-mula pergi dulu, umur dia dlm 10mths++.. 2nd time lak masa tu umur dia around 2years++... kali ni pi dgn adik-adik lak.. he had so much fun at the zoo..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net