*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 27-Mar-2008 10:10 Email | Share | | Bookmark
Taufiq & Nemo...

Taufiq & nemo...
Taufiq & nemo??? bukan nemo betul, pelampung nemo laaa... hehehe... gambar ni aku tak letak pun dlm entry TBR ari tu... sebab kang jemu lak letak byk2.. ni aku amik masa Taufiq kat bilik.. aku ada citer yg dia tak mau tido tu.. tak reti penat bdk sorang ni... Dia sibuk dgn pelampung ni.. siap baring2 dlm tu... sesapa yg cuba usik, siap kena marah... yg kelakarnya, nak tido mlm pun siap letak pelampung atas badan.. tak mau pegang bantul bucuk dia, sabo jelaaa..



Ni antara beberapa aksi diorang yg sempat aku snap... sebenarya Rafiq nak join gak posing dgn pelampung tu, tapi Taufiq tak bagi.. siap kena halau lagi... tgk jela kasi diorang ni... last2 si abg mengalah, sib baik tak gaduh...



Last but not least, nak selit gak LO ni... LO yg sempoi mempoi je... saje nak abadikan gambar Haziq dgn Anis... masa ni dah nak balik.. Anis & co. nak ke JB kitorang lak nak balik ke Temerloh.. sempat ler melayan bdk berdua ni mkn ice-cream kat Dataran Teluk Kemang tu... mana Rafiq & Taufiq??? bdk berdua tu dlm kete, Taufiq dah selamat tido & Rafiq sedang minum susu... that's why takde dlm ni..



Tuesday, 25-Mar-2008 07:46 Email | Share | | Bookmark
* Tiara Beach Resort - Part III (habis daaaaa) *

Mula2 main kat area sotong.. hmm.. main lagi kat sini...
Tapi bdk2 tak suka sebab cetek sgt airnya...
Tgk Haziq sempat dok bawah air tu jap... sejuk!!!
* Day 3 - 16/03/08 *

Ni merupakan hari terakhir kami kat TBR ni.. kalau ikutkan dah jemu dah dok main air ni.. tapi sebab anak2 punya pasal, layan gakla lagi.. bdk2 mana kenal erti jemu.. yg diorang tau, seronok aje.. nak pulak bila main dgn air... selagi tak puas, selagi tu tak nak balik..

Utk hari terakhir ni, kami posing la jap sebelum masuk pool tu.. bergambar kenang2an.. bila lagi kan?? kalau ikutkan bdk2 ni, diorang nak menuju ke kolam je...


Memandangkan entry yg lepas dah byk gambar kat pool, kali ni tak yah la... kalau ikutkan mmg ada byk.. tapi sebab asyik2 tmpt yg sama je.. nanti boring lak org tgk.. So aku letakla sekeping dua aje sebagai penutup... gambar yg aku lain tu aku reserve utk scrapping la pulak.. hehehe... ikut nasihat fliffy ni...


So, TAMAT la sudah entry TBR aku ni.... pergghh.. penat rasa nak update pasal entry ni... baru pi tmpt cam ni.. blm lagi pi tmpt yg lebih happening.. agak2 kalau gi Sunway Lagoon @ Lost World of Tambun, lagi la penat nak update kan..


Friday, 21-Mar-2008 08:15 Email | Share | | Bookmark
* Tiara Beach Resort - Part II *

On d way to pool.. tgk Rafiq paling dpn.. laju je..
Mula2 main kat area sotong ni... Rafiq main kat tangga tu je...
Haziq je yg berani nak menggelungsur ni...
* Day 2 - 15/03/08 *

Hari yg dinanti2kan telah tiba... bdk2 ni bgn pagi je dah tagih janji nak main air... sarapan pun tak mau... makan pun sikit aje.. jom kita tgk aksi2 mereka...



Lagi aksi kanak2 riang & bapa mithali yg tak jemu2 melayan kerenah heroesnya...


Lepas dah berjaya pujuk Taufiq naik, kitorang naik la ke bilik.. rest kejap... hubby & Haziq je yg tido.. aku tak dpt nak tido sebab 2 askar kecik aku ni tak mau langsung tido... tak penat ke diorang ni??? hmmm.... then, around 2.30pm, kitorang pun kuar la, nak gi lunch... baru masuk kete je, biras aku call.. katanya dah sampai.. ajak lunch sama2.. so, kitorang pun pegi lagi ke Dataran Teluk Kemang.. cari food kat sana.. after lunch, kitorang balik hotel semula, lepak2 sat.. then, turun mandi beramai2.... ni sebahagian lagi gambar2 yg sempat disnap..


Quote:
Dlm ramai2 heroes aku ni, Taufiq la yg paling hebat main air.. sebab dia tak mau main kat tepi, ajak hubby main kat dlm... dia tak nak kaki tu cecah kolam, kalau boleh nak terapung2.. sabar jela.... pastu bila dah kat dlm tu, dia marah lak org pegang pelampung dia... siap soh kita lepaskan lagi.. mak aiii.... kita ni bimbangkan dia sebab bdn dia berat gak... byk kali gak pelampung tu mcm nak terbalik, especially bila dia sengetkan badannya.. then, kalau nak pujuk dia naik atas tu, bukan senang... bila ajak naik je, cepat2 geleng kepala.. pastu cakap "nanak", maknanya tak nak la tu....


Wednesday, 19-Mar-2008 07:25 Email | Share | | Bookmark
* Tiara Beach Resort - Part I *

Ni la building utk check-in kalau kita booking thru TBR...
Ok... ni baru nak citer in detail pasal gi TBR weekend yg lepas.. plan nak pegi TBR dah lama, sejak thn lepas lagi.. cuma masa tu kitorang fikir tak best lak nak gi hujung thn, hujan aje... so, postponed thn ni... masa CNY yg lalu, biras aku yg kat JB tu ajakla kitorg pi jln2 masa cuti sekolah... katanya nak ke TBR.. bagus sgtla tu sebab kitorg pun terfikir nak pi tempat yg sama.. ni kali kedua kitorang bercuti sama2.. last time, kitorang gi Langkawi.. Btw, kitorang pegi ni tak amik package apa2 pun... aku sewa studio suite tu melalui niza, tupun after baca kat fp dia... ni kawan niza punya la.. so, kalau sesapa yg rasa nak sewa, blhla contact niza @ pun aku sendiri coz aku still simpan no hp owner tu... cuma kalau sewa dgn owner ni, breakfast kena sendiri la... tapi aku rasa ok aje.. sebab rate pun murah & bila time nak check-in tak yah sibuk2 nak gi kat lobi, terus aje masuk... advantage dah ni.. masa kitorang pegi hari tu, ramai giler orang... yelah kan... nama pun cuti sekolah.. tgk ajela view pool kat entry bawah, pergghh... sesak rasa!!!

* Day 1 - 14/03/08 *

Kitorang bertolak ke TBR pagi, dlm kul 10am cam tu... kitorang dah janji nak masuk bilik dlm kul 3pm gitu la... bawak kete pun santai aje... siap blh stop kat Dataran Teluk Kemang jap before ke TBR tu... Alhamdulillah cuaca ok sepanjang perjalanan... kalau ikutkan before this, asyik hujan memanjang.. nasib baikla semua berjalan lancar.. okla, jom layan gambar2 masa 1st day kat sana...


Quote:
AKSI2 DALAM BILIK...



After hubby dah bgn, barula perut terasa lapar.. mana taknya, tak lunch.. before this, cuma beli mknan yg ringan2 aje kat area Ulu Bendul tu.. So, kitorang pun pegila ke area Dataran Teluk Kemang semula.. mula2 pi tukar swimming suit Haziq.. then, pegi la mkn kat area situ.. lupa lak nak snap gambar.. masa order mkn tu, pening betul aku nak kawal askar berdua tu... memang buas sungguh... tak nak dok diam.. merayau aje.. last2 aku soh hubby & Haziq mkn dulu, aku layan si Rafiq & Taufiq.. letih gilerrr... bila sampai turn aku mkn lak, terus dah tak lalu... penat punya pasal..

Quote:
AKSI2 DI PANTAI...



Tu ajela buat kali ni... Nantikan aksi2 diorang main air di next entry... (nak kena pilih dulu gambar2, terlalu byk yg disnap kan dah susah... )



Sebelum aku terlupa, aku nak amik kesempatan ni utk wish HAPPY BIRTHDAY to MIMI (18/03/08) & to JUE (19/03/08) .. both pun sebaya...semoga kalian berdua dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki selalu...mimi ni kwn cyber aku & jue pulak kwn sejak zmn sek. men. lagi... ucapan aku utk kalian berdua : "semoga persahabatan kita berkekalan.."



Monday, 17-Mar-2008 08:17 Email | Share | | Bookmark
Coming Soon....

Selamat Datang ke Port Dickson..
Quote:
Sedang dlm proses nak edit gambar2... takde mood + penat + malas...





[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net