*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Saturday, 3-Nov-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
.: Rafiq's 3rd Birthday :.

comeinya dia...


Gambar sapa ni?? hehe.. nila Rafiq, masa ni umur dia 6bln... well, entry kali ni specially dedicated to Rafiq... Hari ni genapla usia Rafiq 3 tahun..masa pregnantkan Rafiq dulu aku tak blh nak mkn apa pun.. segala apa yg masuk, mesti keluar balik.. last2, MIL aku bawakan "air tawar" (a.k.a air jampi) utk aku... lepas minum tu barula aku ok sket... pastu lak, masa kandungan dah sampai 4bln, aku kena beguk (mumps).. masa gi klinik doktor ada cakap kalau kandungan dlm 1st trimester, memang bahaya sebab akan ada effect pada baby.. nasib baik aku masa tu dah masuk 2nd trimester.. tapi rasa takut tu tetap ada... tak cukup dgn beguk, sambung lak dgn sakit mata.. masa sakit tu, seminggu aku dpt MC.. memang cuti sakan (masa tu aku still keje)... So, itula citernya.. saje je mengimbau kenangan silam..

Masa pregnantkan Rafiq ni, aku tryla minum soya.. (ni sebab dulu masa pregnantkan Haziq aku memanjang minum milo, tgk jela Haziq camna.. kulit dia gelap sikit drpd adik2nya).. sebenarnya aku start minum soya pun masa dah 6bln pregnant... kalau ikutkan tekak aku ni tak blh nak terima minuman kaler putih ni, especially susu.. errkk... rasa nak muntah.. soya ni pun aku gagahkan juga utk minum.. nasib baik ok.. minum soya ni cas2 experimentla, nak tgk camna hasilnya sebab org kata minum soya nak dpt anak putih.. hahaha..... (kalau kulit mak bapak tu dah gelap mcm kitorg, takde maknanya kan...) takpela aku sekadar mencuba, bukan salah pun.. so, bila Rafiq lahir, semua pun kata adik ni cerah, tak mcm abg.. sampaila besar.. memang lainla kulit dia dgn Haziq.. tu yg buat Haziq bengang, siap soh aku beli soya, dia nak minum hari2, katanya nak kulit mcm adik..




* credit : ShabbyPrincess, Jannidee, KLewis, Monika69, Sharon Kenealy & Val *

Quote:

Sebelum apa2, THANKS a lot for the BIRTHDAY WISH.. jom sembang yg lain2 pulak..

nita bujang : yelah tu auntie nieta... bila auntie nak balik msia lagi yek??? kali ni make sure kita jumpa tau...
masriyah : BD kek?? ada... tu sudah semestinya...
mamasya : tq mamasya sebab inform pasal link url tu... kalau tak sampai sudah tak blh tinggal komen... bab haziq nak minum soya tu memang lawak... selalu bising naper kulit adik2 lebih cerah dari dia... rasa bersalah lak kat dia (sebab dulu2 tak caya org cakap psl minum soya ni)...
ibu chempaka : ya ke gemuk??? takdela gemuk mana kan ibu chem ni...
ummirafeeq : blh ke minum bergelen2 dpt anak putih melepak?? hehehe.... kulit saya pun tak putih, susahla nak dpt anak putih melepak...
Gee : Mama @@@nis : wahh.. gee lagi power.. kena chicken pox tu... nasib baikla anis ok kan...
marlin : ala erna.. bukan tak nak dptkan baby girl, tapi blm ada rezeki... yg kuar je semua pun boys... kalau ikutkan ati, memang teringin sesangat siap dah standby nama lagi tau...
fazizaid : tq..
fateen : hehe.. betul tu... kira menjadi la ni.. thats why masa pregnantkan taufiq, saya minum awal2 lagi air soya... tu yg taufiq lebih cerah dari rafiq... btw, pengalaman pregnantkan bdk2 ni smua berbeza... mcm2 hal yg saya alami...
Daalia : tula kak.. tak tau naper fp ni buat hal kejap... hmmm... ooo.. tgh edit2 gambar lagi yek.. patutla ari tu tgk dah ada, pastu buka lagi sekali ilang la pulak.. hehehe...
Irma Hakimi : waahh... jgn la cakap gitu.. saya lum master lagi.. nipun byk tukar2 pendapat dgn kengkawan yg minat PS... saya tak keje tu yg blh ngadap pc lama2.. bila dok buat ni memang khusyuk....
Emy-mama Fahim : yupp... all boys... penat coz semua pun lasak2 belaka...
MaDiHa : betul tu madiha.. ramai ingat rafiq ni girl masa dia kecik... ni gara2 ibunya yg dok ngidam girl la.. nasib baik muka dah besar mcm boy...
azma : buat kek?? sudah semestinya.. next enry k...
Sabrina : memang sab... org semua ingat rafiq ni girl masa dia kecik...
mamaharizdanish (anna) : my editing biasa2 aje... saya memang suka scrapping... dah addicted to it..
Ida Natrah : InsyaAllah...
MaDiHa : tula.. geram tgk roti yg madiha buat tu... gebu ajeeee.... ooo... ingatkan tak kenal kuih akok... pelik gak sebab tu kuih org sana kan...
mama kimi : InsyaAllah..
Lee Lin : nanti cubala praktikkan bila "dah tiba masa"... hehehe...
Sham : sapa yg tak nak baby girl.. tapi tula... lum ada rezeki...
nurul : nanti nurul tryla minum.. tapi nurul memang dah putih pun, dpt anak nanti mesti putih gak...
mamadarwisy : dulu2 pun saya tak blh minum soya, rasa nak muntah.. pastu ok lak bila dah try minum tu... agaknya kena kuatkan semangat masa nak minum tu...
ibu husna : boleyla sikit2.. lum pro lagi... a'ah guna PS.. nanti saya ajar yek...
mamaAMSYAR : ehh.. ok apa kulit amsyar... takdela gelap mana pun... lelaki tak macho la kalau putih2 ngat ni.. hehehe...
wanie~mama irfan : InsyaAllah...
ummidanish : tq..



Saturday, 27-Oct-2007 08:25 Email | Share | | Bookmark
Mandi-manda di Panching & Lubuk Yu...

Panching...
Lubuk Yu...
Hari sabtu lepas, kitorg satu family pegi mandi-manda kat air terjun... ni sebenarnya permintaan ipar aku yg dok kat JB... dia ajak picnic ramai2 before diorg balik JB hari Ahad tu.. ni kira sudden plan, mlm jumaat tu tiba2 terkeluar idea ni... punyala dok pikir tmpt yg best utk mandi ni... so, sebulat suara setuju nak picnic kat Panching.. Panching ni kat kuantan..kat signboard tulis Air Terjun Sg. Pandan.. cam tula... nak dijadikan citer, pagi tu (around 8.15am), kitorg pun bertolak la ke ktn... semangat berkobar2 semua nak lepas hajat mandi air terjun...sampai sana around 11am cam tu laaa... bila dah sampai, alamak air cetek laaa.. tak best utk mandi.... since dah sampai kitorg layan jela bdk2 ni main air... yg golongan dewasa ni punyala frust sebab diorg sebenarnya yg sibuk nak mandi.. kat Panching, kitorg pun bakar la ayam (cas2 BBQ la ni)... lunch smua kat situ (bekal memang bawak, tu yg syok gilerrr).. pastu, masa tgh lunch ni, aku pun dah lupa sapa ntah yg sibuk ajak singgah kat Lubuk Yu pulak on d way back.. diorg nak gak mandi... mula2 ingatkan main2 je, rupa2nya memang diorg serious... so, around kul 1.30pm, kitorg pun blah ke Lubuk Yu lak... sabar jelaaa... 2 tempat dlm satu hari...

Kita mulakan dgn gambar anak2 aku... Ni masa kat dlm kete.. masa ni tgh tunggu ipar2 aku dari jengka.. kitorg bertolak dari temerloh, janji tunggu diorg kat maran...



So, ni antara gambar2 yg sempat aku snap masa kat Panching... semua gambar budak2 ni je... tgk la air pun cetek...











Yg ni lak masa kat Lubuk Yu.. ni 2nd time aku pi sini... air kat sini memang cantik... dan sejuk gilerr... nak pulak cuaca mendung... tu yg jadi lagi sejuk...







Quote:

ida isk : memang best bila pegi ramai2... blh tlg gilir2 jagakan, bdk2 tgh lasak la katakan...
momi_d's a.k.a leen : saya pegi ni pun bukannya mandi.. cukup sekadar celup2 kaki je.. sejuk laaa... selalu kalau gi mandi-manda, saya jd camerawoman jela... btw, lubuk yu ni kat kuala sentul, maran...
mamaharizdanish (anna) : memang syok... pegila kalau ada masa...
jay4to : lain kali kita gi sesama yek... awak tukang amik gambo lak...
Ana : lubuk yu ni kat maran, 15min je dari umah MIL.. memang dekat sgt... saya malas nak mandi, leceh... main celup kaki dlm air jela, tak pun basuh2 muka je... kalau gi ramai2 saya berani la sebab ada ramai yg blh tlg jagakan.. setakat kami sefamily, saya pun tak berani nak pi mandi air terjun.. bahaya...
<< jeff >> : memang sejuk air ni bro.. anak2 saya siap menggigil tu... bila kitorg bawak naik, siap nangis2 lagi padahal bdn dah gigil.. kitorg risaukan diorg yg kesejukan tu..
mamasya : diorg ni memang pantang jumpa air... kalau blh nak berendam lama2...
ibu chempaka : bdk tgh lasak memang susah nak jaga... bahaya... tu baru seorang kan, saya ni 3 sekaligus.. tu yg kena pegi ramai2...
mama haikal : ya, memang best!!!
mamaAMSYAR : nampak gayanya, mama kenala teruskan adegan pujuk-memujuk tu... sampaila papa jemu, nanti mesti dia bawa punya...
m::e:::r::j::a::y : thanks..
cek de sam : takpe, nanti balik msia, jgn lupa gi mandi air terjun...
sofu : nak buat camna, dah semuanya setuju nak gi mandi-manda, ikut jela...
Sabrina : betul tu sab.. kalau nak pegi, tak yah jauh2... kitorg ni pun pegi yg dekat aje.. bukan apa, nanti kang letih lak sebab lama ngat drive..
tariqzaidanirah : diorg memang lasak.... kalau kat umah, havoc... mcm ada 10org....
azma : itula pasal.. ni kaum lelaki la yg tak puas hati, kes air cetek...
masriyah : cantik tu memang cantik laa.. tapi airnya tak mcm dulu2... dulu2 lagi best kot...
Lee Lin : btw, muat lagi ke nak dok dlm kerusi adik???
watie : pegi yg dekat2 aje.. tak yah jauh2... mesti ada kan...
mama kimi : sekali-sekala berpicnic ramai2 mmg best!!!
MaDiHa : kena amik cuti lain kali lak nak mandi-manda ni... cuti ari tu kenala utamakan aktivity beraya kan....
Mama @@@nis : sesi mkn2 tu wajib... tapi tula.. syok sgt mandi lupa nak snap gambar makanan...
Mama Mya : salam perkenalan mama mya... wah, selalu gak ke pegi panching??
ummiNurin : tula mieza, lama tak dtg umah... ingatkan dah lupa jln.. hehehe...amik gambo guna kamera cikai pun nampak lawa, ni kan pulak kalau amik guna kamera baru.. bila nak test power? amik gambo nurin byk2... suka tgk mata dia yg bulat tu..
hajar : 3M (mandi-manda + makan) memang best!!!
Daalia : laaa... akak tak sihat ke?? patutla lama menyepi... btw, thanks sebab keep on visiting me... saya pun dok tertunggu2 akak update fp.. suka tgk all your entries.. very interesting..
Nur : ni time ada aktivity blh la nak share.. nanti dah takde mende nak buat, bersawang la fp ni..
re: kat sini dah suam2 kuku raya ni...hujan memanjang, nak pi beraya pun tak syok...
Ouled Kenitra : bukan selalu mcm ni... layan ajela..
ida isk : ok.. thanks for d info.. kalau takde aral melintang, sampaila saya ke sana..
farah : nanti saya email farah.. tunggu...
ummirafeeq : diorg ni jgn cakapla.. memang saat2 yg diidamkan... sebut je nak main air, mlm tu awal je masuk tido.. pagi2 pun awal je bgn, tak yah kejutkan, bgn sendiri je.. btw, thanks for d BD wish.. betul tu, ada beberapa hari je lagi...
inaa : raya ada sebulan.. masih blm terlambat... hehehe...
Mazlan b. Hamid : w'salam... tq sebab sudi melawat fp saya yg humble ini... InsyaAllah, akan saya sampaikan salam pd hubby.
Cinta Dhinas Azraaei : w'salam... ikan patin?? saya sebenarnya tak penah mkn yg kedai sebab mak saya kalau buat ikan patin masak tempoyak mmg terangkat punya... best in town!! even, kwn office hubby siap upah mak soh mskkan bila diorg terasa nak mkn...
ummi Nurin::mieza : yup, guna ps...
Cinta Dhinas Azraaei : amboi, kalau dah sihat tu, bukan main lagi yek... re: saya edit guna photoshop... dan saya memang anak jati temerloh...
ummiNurin : hehe.. dah email pun.. selamat meng"explore"..
MamaFaMi : lama tak nampak mama... naper fp mama dah takde ruangan komen?? rindula nak drop komen..
marlin : wah.. 8thn dulu?? lama dah tu... saya pun tak pasti pasal keadaan panching ni.. sebab org kata dulu2 lagi best.. tang mana yg best pun tak taula... pasal lubuk yu ni, ramai gak yg tak tau.. located kat kuala sentul, maran... nama tak glamer, tapi tempatnya lawa gak.. tgk jela batu2 semua tu... air pun sejuk... saya memang tak mandi la.. suka main gitu2 aje... celup2 kaki & basuh muka, ok laaa...
ummidanish : kalau dulu2 pegi sendiri yg mandi-manda.. tapi bila dah ada anak ni, diorg la yg jadi keutamaan... hehehe... saya dah lama tak mandi, cuma main air aje.. dok layan bdk lagi syok!!!
Daalia : dah update... hehe...



Friday, 26-Oct-2007 10:30 Email | Share | | Bookmark
Ada lagi satu...

Sukanya dia...
Gambar ni baru dpt dari kawan aku (sebab amik guna kamera dia)... dia dtg beraya kat umah aku raya ke-4.. tapi tula, dtg dah ptg.. dlm kul 6 camtu... masa tu dia on d way nak balik KL..opppsss.. lupa lak nak introduce.. nama kawan aku ni Izayu.. dia ni ex-roomate aku masa kat IU dulu.. parents dia dok kat ktn, tu yg singgah umah aku tu.. bdk2 ni punyala sporting nak amik gambar dgn dia.. siap posing cun lagi tu.. cis.. bengang tul aku.. kalau aku nak amik gambar dgn diorg punyala susah nak pandang depan.. sungguh tak aci..



Quote:
sofu : tu la pasal... agaknnya saje nak bg jeles... tak pun nak tunjukla kat kwn saya yg diorg ni sporting gilerrr...
nurulhasmiza : salam perkenalan juga... yup... thn ni purple la pulak..
MaDiHa : tq..
azma : itu lerr... kopitiam member i tu melayu punya... surely halal laaa... i mmg dah agak mesti ramai gak confuse di sebabkan nama "rozie" tu.. dia lak saje pilih nama tu, katanya komersial... my friend ada yg dah pegi siap puji masakan diorg + harga yg kira reasonable.. i sebenarnya blm pegi lagi, diorg baru je bukak bln 5 ari tu..
masriyah : memang best dpt jumpa kwn2 lama... last jumpa member saya ni masa wedding best friend saya kat johor... 2thn lepas...
Sabrina : itula sab... sebenarnya kan kawan akak tu baru beli kamera.. bdk2 ni sakan la posing sebab ibunya snap guna kamera baru.. padahal kamera org..
mamasya : nasib baikla sekarang zaman digital.. blhla snap berapa byk pun gambar.. tak suka delete je kan.. kalau dulu2, kena ready bebetul, baru blh amik.. nanti kang rugi lak bila dah siap gambar tak cun.. hehe...
Nur : tula kan.. nama pun bdk2.. memang byk ragam..
fateen : a'ah la fateen... agaknya kalau saya nak posing ngan diorg, kena bagi ang pau gak kot.. baru blh pose steady... taktik yg menarik tu... bg umpan sikit..
Misliha : salam aidilfitri juga kak mis... diorg ni ada rupa saya ke??? yg sulung tu mungkin la kot.. yg berdua lagi tu, semua yg jumpa pun dok kata ikut sapa ntah...
momi_d's a.k.a leen : zaman "remaja"?? jgnla tulis cam tu.. terasa tua la pulak.. hehehe....
mamaharizdanish (anna) : amboi.. bagusnya pesanan auntie ni...
<< jeff >> : terlebih bagus tuu...
AJ'smommy : thanks..
marlin : hehe.. tula pandai lak kontrol.. tu yg geram tu...


Tuesday, 23-Oct-2007 10:30 Email | Share | | Bookmark
Lagi Pics Raya...

* 1 Syawal 1428 *

Ok.. ni sambungan citer entry lepas.... ni antara gambar2 yg berjaya di snap di pagi raya.. byk yg candid.. susah betul nak suruh msg2 posing...





* 2 Syawal 1428 *

Sebelum bergerak ke Jengka (umah MIL), kitorg habiskan sikit lagi beraya kat umah sedara belah mak aku... tengahari tu barula bertolak ke Jengka.. utk hari raya kedua ni, aku langsung tak snap sekeping pun gambo.. nak cepat punya pasal..

* 3 Syawal 1428 *

Pagi2 tu kitorg pegi ke kubur arwah FIL & juga arwah anak aku yg no 2 (Allahyarham Safiuddin Syafiq).. kalau dia ada, sekarang ni umur dia dah 4thn.. masa pegi tu aku cuma bawak Rafiq.. dia bukan tau apa pun... tak paham lagi.. yg faham cuma Haziq (dia taula yg dia sebenarnya ada adik sorang lagi, tapi dah meninggal)



Tghari tu sempatla aku pi beraya umah kawan aku.. tgk baby baru... gambo yg aku snap cuma gambo bdk2 ni dlm kete... hehehe.... spt biasa bila dah beraya tu tak ingat dah nak amik gambo..



Rasanya cukupla gambo2 raya buat masa ni... next entry mandi-manda di Air Terjun Panching..


Quote:
Amy : purple = barney.. memang betul sesangat... bdk2 ni mmg suka tgk barney.. kuih raya ada la sikit lagi..
mamaharizdanish : tq.. selamat hari raya juga..
Ana : tq kak ana.. arwah anak saya sakit jantung berlubang.. hmm... plan memang nak sgt2 puteri.. tapi tula... kita hanya merancang.. yg keluar semua pun boys.. lum ada rezeki lagi kot..
marlin : tu la pasal marlin... dah penat cakap jgn tunjuk peace tu..ntah apa yg best sgt pun tak tau lerr... marlin, kitorg punya genetik kuat lelaki (both family).. sebelah hubby pulak, cucu pompuan baru 2, yg lelaki dah 6.. pastu lak, adik-beradik hubby 8 lelaki, 2 pompuan.. mmg susah la saya nak dpt girl.. oh ya.. arwah anak saya dulu meninggal sebab sakit jantung berlubang.. dia pun boy gak.. kalau ikutkan, saya ni dah ada 4boys la...
<< jeff >> : harap2 begitulah hendaknya...
hajar : family hajar pun apa kurangnya... meriah dgn open house semua..
MamaFaMi : hehe.... terlebih penat tu..
aliz_mie : adatla tu... dah kawin ni, kenala take turn balik kg...
MaDiHa : hehehe.. raya setahun sekali... acara bergambar tu wajib...
momi_d's a.k.a leen : nampak muda?? hehehe... dah tua tau... umur dah 31 ni...
cek de sam : selamat hari raya... nanti balik msia, blhla beraya kat kg halaman lak..
mamasya : hmmm.. gambar family tak berapa menjadi laaa.. tak semua ready posing... especially taufiq... susah betul nak soh dia pandang dpn... bagi dia pegang hp tu pun sebab nak suruh dia dok diam... kalau tak, dia nak turun dari kerusi tuuu...
Nur : anak yg meninggal tu boy gak.. nur, takut sapa yg kena kejar paparazi?? nur ke hubby?? hehehe....
Ouled Kenitra : sekali sekala... bila lagi nak bergambar sakan...
sofu : terpaksa bg dia main hp tu... sebab dia tak mau dok diam..
UmmiDanish : salam perkenalan juga... Rafiq & Taufiq tu bukan kembar.. macam aje... Rafiq nak masuk 3thn, Taufiq baru 1thn 5bln... badan lebih kurang besar, tu yg nampak cam sama je..
korok : sudah semestinye purple.. peberet kaler ni..
boxhousestudio : tq kak...
mammahouse : hehe.. duit raya diorg byk gak thn ni, w/pun cuma beraya kat umah sedara mara.. yg sulung paling byk dpt sebab ramai janji bg duit raya kalau puasa byk hari... btw, kitorg dok kat temerloh, tapi selalu gak turun ktn tu...
azma : gud for u... harap2 u ok la... i tau camna seksa nak face the morning sickness.. sengsara gitu!!!
mama kimi : selamat hari juga..
fateen : kitorg dok kat temerloh.. tapi memang selalu je ke ktn.. sebab dekat kan..
auntie fliffy : salam fliffy... ooo... tgh pulun nak final yek.. takpe.. focus on exam tu.. scrapping tu later... byk lagi masa nak buat..
::: ReActivate ::: : haha... standardla tu.. bila dah lama bercuti, nak mula keje mesti liat semacam... pasal baju raya kan, kitorg thn lepas pun cam zul gak.. masa tu dgn family hubby... cakap je kaler hijau utk tema raya.. bila time raya tu, mcm2 kaler ijau yg muncul.. ijau gelap, ijau pucuk pisang, ijau lembut.. hehehe... yg penting ijau... tapi memang meriah!!! eh zul.. saya tak muda laa... dah 31 tahun tau... kira dah tua.. uhuk....uhuk....
Syah : wah.. bisnes gitu.. teruskan usaha anda..
Ibu Irfan : semestinya...


Saturday, 20-Oct-2007 23:10 Email | Share | | Bookmark
Suatu Hari Di Hari Raya...

* 1 Syawal 1428 *

Tahun ni turn kami beraya di Temerloh (umah mak aku).. actually umah mak dekat je, blh jln kaki je ke umah mak dari umah aku... tak byk aktiviti yg dilakukan except for pegi beraya ke umah sanak saudara kat sini... sebagai permulaan, kita layan dulu beberapa keping gambo anak2 aku.. ni masa diorg sibuk main buai kat luar umah mak... gambo2 yg lain, aku kena tunggu along aku email gambo sebab ada gak yg snap guna digicam dia... nanti dah dpt aku tepekla kat sini...

Opppsss.. lupa lak.. tahun ni tema purple... all purple, dari rumah (cat luar ajela, kalau dlm kang susah lak nak kena tukar semua kasi matching), kete, motor.. hehehe.. tu blm masuk brg2 kecik dlm umah... aku kan peminat setia purple..

K lah nantikan sambungannya di next entry...




Jap.. jap.... Tambah lagi satu... ni gambar kitorg 1 family... masa ni kat umah mak aku...



Quote:
marlin : last year kitorg pakai hijau.. this year, purple la pulak.. hehehe... tema mesti ada tiap thn... marlin, bukan awk sorang je yg cakap muka bdk berdua ni sama, tapi bila gi jln mana2 semua ingat kembar.. sebab size lbh kurang... muka abg yg sulung je yg lain sikit.. kulit pun gelap, tak mcm adik2nya.. ni kes suka minum milo masa pregnantkan dia...
auntie fliffy : amboi2 cik fliffy sorang ni.. masih di awangan lagi... ni mesti beraya sakan... byk dpt duit raya?? hehehe...
<< jeff >> : time raya ni memang yg paling seronok bdk2 laaa.. kita pun tumpang seronok bila tgk diorg happy..
MaDiHa : tak sempat amik gambar?? laaa... await cam tu... takpe... nanti amik semula masa raya haji.. hehehe... madiha, memang ramai yg ingat bdk berdua ni kembar... padahal sorang nak masuk 3thn bln depan, yg adiknya baru 1thn 5bln... ni kes bdn abg tak mau membesar la ni...
laila-lell : wah, merata tempat awak beraya thn ni yek... saya gak yg stay je kat pahang.. nak buat camna, kawin dgn org satu tempat... kg pun dekat, tak mcm kg.. hehehe...
sofu : bila dah cuti panjang tu mesti liat nak keje kan...
masriyah : hehe... thn ni bdk2 ni memang dpt byk duit raya.. especially Haziq.. sebab ramai janji nak bg duit lebih sebab dia rajin puasa..
mamasya : ya betul tu mama.. memang fav. color saya sejak dari zaman sekolah lagi..
Ana : anak2 kak ana dah besar, tu yg agaknya masing2 dah pandai nak pilih color sendiri..
marlin : awak org yg ke berapa ntah yg cakap muka saya dgn hubby ada iras.. hehehe.. masa awal2 kawin dulu lagi la, kitorg nak cari baju utk Haziq, sales girl tu ingat nak belikan baju utk adik.. saba jelaaa...
mamadarwisy : since diorg dah besar ni, pandaila sket nak berposing.. tu pun puas dok panggil soh pandang kamera.. selamat hari raya juga..
mamaAMSYAR : salam aidilfitri juga buat amsyar & family...
gee : purple.. semestinya peberet kaler akak...
aliz_mie : amboi.. dah siap cop utk thn dpn tu...
mamaharizdanish : bdk2 ni susah sket nak posing.. suka buat hal sendiri..


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net